23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying στο σχολείο ο γιος της – Τον κλώτσησαν και τον έγραψε στο καράτε

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying στο σχολείο ο γιος της – Τον κλώτσησαν και τον έγραψε στο καράτε

Με βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της, η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε ότι ο γιος της πέφτει θύμα bullying στο σχολείο

Η τραγουδίστρια ξέσπασε για όσα υφίσταται ο γιος της από την Α΄ Δημοτικού, περιγράφοντας μερικές από τις επιθέσεις που έχει δεχτεί, όπως κλωτσιές στο προαύλιο του σχολείου.

«Του κάρφωσε μολύβι στον κρόταφο και τον κλώτσησε»

Αναλυτικότερα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Καλημέρα σε όλους και όλες. Λοιπόν, γιατί κάνω αυτό το story. Θέλω την άποψή σας για κάτι που αντιμετωπίζω από την Α’ Δημοτικού που ξεκίνησε ο μικρός το σχολείο. Σε ένα σχολείο, που στο παρελθόν τουλάχιστον, υπήρξε εξαιρετικό. Αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό θέμα bullying. Από την πρώτη Δημοτικού. Το πρώτο σοβαρό θέμα που αντιμετώπισα ήταν μολύβι στον κρόταφο, μέσα στο κρέας. Ένα από όλα ήταν αυτό. Στη συνέχεια, υπήρξαν κλωτσιές στα μούτρα, ο παππούς του τον είδε να είναι ξαπλωμένος στο προαύλιο και να τον κλωτσάει το παιδάκι στην κοιλιά χωρίς λόγο την ώρα που έπαιζαν μπάσκτετ. Απλά για να πάρει τη μπάλα θεώρησε ότι πρέπει να κάνει αυτό. Θέλω την άποψή σας πάρα πολύ»….

Περισσότερα εδώ…

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ/ KOUTIPANDORAS.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό