21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαρίνα Τσιντικίδου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν μιλάμε, τις άσχημες εμπειρίες τις έχω ξεχάσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρίνα Τσιντικίδου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day κι αναφέρθηκε στο επάγγελμα με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο αποκαλύπτοντας ότι δεν μιλάνε και δεν έχουν σχέσεις.

Να θυμίσουμε, ότι η Μαρίνα Τσιντικίδου είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο για bullying, την εποχή που συνεργάζονταν.

Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε πως πριν από οκτώ χρόνια επισκέφθηκε την ανθοκομική έκθεση ως παρουσιάστρια και έφυγε ως επαγγελματίας κηποτέχνης. «Δόξα τω Θεώ μπορεί και με ταΐζει πια αυτή η δουλειά. Όχι τίποτα υπερβολικό αλλά μπορώ να έχω ένα αξιοπρεπές εισόδημα και μάλιστα, όταν αυτό βγαίνει με κάτι που σου δίνει τόσο μεγάλη χαρά. Μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση, δεν θεωρώ ότι εγώ είμαι τηλεοπτικός άνθρωπος. Όταν είναι η κάμερα απέναντι ξεχνάω το χιούμορ και τα ελληνικά μου» δήλωσε η Μαρίνα Τσιντσικίδου.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ανέφερε επίσης: «Τις εποχές της εκπομπής “Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό”, βγαίναμε από το στούντιο και πηγαίναμε σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για εκπομπή. Χιλιάδες κόσμο που έσπρωχναν του σεκιουριτάδες για να μιλήσουν στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, τον βλέπω στην Κατερίνα Καινούργιου, να είναι καλά. Όσα συνέβησαν ανήκουν στο παρελθόν. Τις άσχημες εμπειρίες τις ξεχνάω».

«Είχα έναν hater που μου έστελνε φρικτά μηνύματα κι εγώ έκλαιγα. Για έναν ολόκληρο χρόνο έτρεμα μήπως μου στείλει μήνυμα. Ελπίζω σήμερα να είναι στη φυλακή» αποκάλυψε η Μαρίνα Τσιντικίδου στο τέλος της συνέντευξής της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό