20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μαρία Ολυμπία: Με κόκκινο φόρεμα από τον οίκο Dior στον γάμο της Sofia Richie

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sofia Richie, η κόρη του θρυλικού τραγουδιστή Lionel Richie, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Elliot Grainge, σε μία υπερπολυτελή τελετή στη Γαλλική Ριβιέρα.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ. Η πάντα καλοντυμένη Μαρία Ολυμπία επέλεξε για τον γάμο της Sofia Richie ένα κόκκινο φόρεμα από τον οίκο Dior. Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram.

To look της ολοκλήρωσε με κόκκινο κραγιόν και clutch από τη νέα της, δική της συλλογή σε συνεργασία με το brand «Olympia Le-Tan Paris». Πρόκειται για μια σειρά από clutches που θυμίζουν βιβλία και είναι εμπνευσμένα από αγαπημένα κοκτέιλ.

Να σημειώσουμε πως τέσσερα από τα clutches που υπογράφει η ίδια η Μαρία Ολυμπία απεικονίζουν τα αγαπημένα της cocktail: Τα bloody mary, dirty martini, spicy margarita και το old fashioned. Ο σκύλος της, ο Eccho, ενέπνευσε μια άλλη τσάντα, ενώ την κολεξιόν ολοκληρώνουν το clutch με το μότο, Gentlemen Prefer (Platinum) Blondes κι ένα σχέδιο αφιερωμένο στο ελληνικό DNA της κληρονόμου, το Athens Owl, που απεικονίζει το αρχαίο πουλί της Σοφίας, μια κουκουβάγια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό