26.8 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Μαρία Μπεκατώρου: «Σε λίγο η ζωή θα είναι και πάλι… ελεύθερη!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020, 19:00

Σε λίγες ημέρες όπως όλα δείχνουν, ο δύσκολος δρόμος της καραντίνας φτάνει στο τέλος του και τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας σιγά σιγά θα αρχίσουν να ελαφρύνουν και να κατευθύνονται προς την άρση τους.

Η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με αφορμή όλο αυτό το διάστημα που βρισκόμαστε σπίτι μας.

«Και όταν γίνουν όλα πιο «κανονικά», θα έρθουν τα γέλια και το αίσθημα της ανεμελιάς που τώρα φαντάζει τόσο μακρινό, θα πλησιάζει όλο και πιο κοντά μας. Κι εμείς που τόσα σκεφτήκαμε και υπολογίσαμε όλο αυτό το καιρό θα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δεχτούμε το καλό που «είναι στο δρόμο». Γιατί τώρα θα έχουμε καταλάβει τόσα κι άλλα τόσα που πριν απλά τα προσπερνούσαμε… Μπορεί να μην είχαμε χρόνο, μπορεί να μην θέλαμε και πολύ να τα αντιμετωπίσουμε. Γιατί πολύ απλά έμπαιναν μέσα στη ρουτίνα μας…Τώρα η ρουτίνα έχει σκέψεις, έχει υπολογισμούς, έχει ονόματα, έχει συναισθήματα, έχει αλήθεια. Αν τη βρήκες, κράτησε τη, να πορεύεσαι πια με την αλήθεια γιατί αυτή θα σε κάνει ευτυχισμένο και «γεμάτο» άνθρωπο. Και, ναι, ας μη κλείνουμε τα μάτια στο αναπόφευκτο, στο «ωραίο», στο φωτεινό. Πρόσωπο; συναίσθημα;

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό