27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Μαρία Μπακοδήμου: Επέστρεψε σε διαφορετική ώρα- Αυτό είναι το νέο μέλος της ομάδας της!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε με την εκπομπή “Γειά σου”, πιο ανανεωμένη από ποτέ και καλωσόρισε τους τηλεθεατές με θετική ενέργεια, ενώ καλωσόρισε ένα νέο μέλος στην ομάδα του τηλεοπτικού πάνελ. 

Η Μαρία Μπακοδήμου με τους συνεργάτες της επέστεψαν με αέρα ανανεωμένο και με αμέριστη αισιοδοξία στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Γεια σου».

Η παρουσιάστρια επέστρεψε σε νέα ώρα, μιας και πλέον η εκπομπή «Γεια σου» μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ στις 12 το μεσημέρι. Η Μαρία Μπακοδήμου καλωσόρισε αρχικά τους τηλεθεατές στην εκπομπή ενώ παράλληλα έδωσε τις δικές της ευχές για καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και θετική ενέργεια πάνω από όλα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Να είμαστε καλά, να είμαστε υγιείς και να είναι μια χρονιά, την οποία θα τη φτιάξουμε μόνοι μας όσο γίνεται καλύτερα»

Στη συνέχεια, υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό πλατό την Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία από εδώ και πέρα θα ανήκει στην ομάδα της και θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό πλατό μαζί με τον Τάσο Μπιμπισίδη, τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό