18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαρία Αντωνά: Η on air αποκάλυψη για το που θα γίνει ο γάμος με τον Σοϊλέδη και το νυφικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Άρης Σοϊλέδης έχει βρει το άλλο του μισό στα μάτια της δημοσιογράφου και δεν δίστασε μέσα από το Survivor να της ανακοινώσει πως με το βγει από το παιχνίδι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από εκεί την στιγμή η Μαρία Αντωνά άρχισε τις προετοιμασίες του γάμου και έχει μιλήσει «ανοιχτά» για τις λεπτομέρειες του γάμου.

«Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος έχω διαλέξει το νυφικό είναι κάτι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα», δήλωσε αρχικά η ίδια.

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον ποδοσφαιριστή θα γίνει στην Αθήνα ή στη Μύκονο.

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος έξω από την Αθήνα που μου το λέει χρόνια ο Άρης είναι ένα κτήμα που είχαν παντρευτεί κάτι φίλοι του και του άρεσε πάρα πολύ και ξέρω ότι ήδη πριν μπει στο παιχνίδι το έψαχνε, είναι πολύ όμορφο» είπε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με τα όσα αποκάλυψε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό