28.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Μαλακώνει» σιγά-σιγά ο καιρός

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους.

Ωστόσο, στα ανατολικά και νότια τμήματα οι νεφώσεις θα είναι πιο αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κατά τόπους μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μαγνησία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη νότια Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες ενώ στην Κρήτη τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και θα διατηρηθούν και το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 17 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα και τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες και μερική ηλιοφάνεια, ενώ ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

O καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους στα ανατολικά και τα νότια ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στην βόρεια Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη θα είναι και η ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά το πρωί και το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα στα κεντρικά και τα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 και τοπικά 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό