17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαλακατές: «Χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν αυτός που είναι σήμερα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Τάκης Μαλακατές ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο για τη συνεισφορά τους στον Ερασιτέχνη, κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας για το 2024.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Τρίτης (30/1) ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και βραβεύσεις σε εν ενεργεία και παλαίμαχους αθλητές όλων των σπορ.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος Τάκης Μαλακατές στάθηκε στην τεράστια συνεισφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην επιστροφή του ΑΟ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ αναφέρθηκε και στη βοήθεια του Γιάννη Αλαφούζου.

«Καλησπέρα σε όλους, καλή χρόνια. Μετά από αυτό το πραγματικά πολύ ωραίο βίντεο με όλη την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν έχει κανείς να πει πολλά. Πραγματικά είμαι και περήφανος και συγκινημένος, από την κοπή πίτας στη θύρα 12 ΑΜΕΑ αλλά και στον Τάφο για όλο τον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε κοντά μας τον κύριο Παναγιωτίδη, της ΠΑΕ, ενώ θα μας τιμούσε και ο κύριος Παρθενόπουλος και κύριος Ντίνας αλλά προέκυψε μια σύσκεψη με την Ευρωλίγκα και δεν τα κατάφεραν.

Κοντά μας βρίσκονται παλαίμαχοι, ο κύριος Κοντός και ο κύριος Συνοδινός. Θέλω να εκφράσω ότι ο Παναθηναϊκός, αυτός ο τεράστιος ο πιο μεγάλος και ένδοξος σύλλογος της χώρας, έχει αυτή τη στιγμή τρεις διοικήσεις οι οποίες προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο για τον σύλλογο και όλοι μαζί ενωμένοι, γιατί αυτό μήνυμα, μπορούμε πάντα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος και όλοι είμαστε υπηρεσία του για να προσφέρουμε το καλύτερο στον σύλλογο που αγαπάμε.

Μετά από 3,5 χρόνια στην ηγεσία θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΑΕ και τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο γιατί εκείνος έβαλε μπροστά το 2018 να αναλάβει τη διοίκηση και ουσιαστικά έναν Παναθηναϊκός που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, να τον ξεχρεώσει ώστε σήμερα να μπορούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα. Αν δεν ήταν ο κύριος Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν αυτός που είναι σήμερα κι εγώ δεν θα είχα την τιμή να ηγούμαι.

Ευχαριστώ επίσης την ΠΑΕ που είναι στο πλευρό μας και μας βοηθά, με την κάρτα μέλους και την κάρτα φίλου, οι οποίες μας έδωσαν βοήθεια και ανάσα να δημιουργήσουμε τμήματα που σήμερα είναι διεκδικητές τίτλων. Χωρίς βοήθεια, τα οράματα είναι δύσκολα. Ευχαριστώ τον κύριο Αλαφουζο.

Το μήνυμα είναι ένα, ο Παναθηναϊκός είναι ένας και όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς εσωστρέφεια μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμα ο Παναθηναϊκός να είναι πρωταγωνιστής παντού. Εύχομαι το τέλος χρονιάς να μας βρει πρωταθλητές και γηπεδούχους και η ΚΑΕ να πάρει το 7ο αστέρι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό