19.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Μαινόμενος ταύρος» η Λειψία, τριάρα στη Ντόρτμουντ και… φουλ για Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντόρτμουντ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λειψία και δέχθηκε ένα γερό «πλήγμα» στη μάχη της 4άδας. Οι «ταύροι» αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το 15ο λεπτό λόγω αποβολής του Χούμελς και επικράτησαν με 3-2, αυξάνοντας την διαφορά τους από τους 5ους Βεστφαλούς στους 4 βαθμούς, μετά από την συμπλήρωση 14 αγωνιστικών στην Bundesliga.

Στο 32’ οι «ταύροι» έβαλαν το γκολ που έψαχναν από την αρχή του παιχνιδιού. Ο Ράουμ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπενσεμπαϊνί έκανε μία άπιαστη κεφαλιά, αλλά από τα… αντίθετα δίχτυα, για να γίνει το 1-0.

Η ομάδα του Τέρζιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μπραντ βρήκε με όμορφη σέντρα τον Νίκλας Ζίλε και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-1 στο 45+4′.

Στο 53ο λεπτό η ομάδα του Βολφ βρήκε και πάλι γκολ. Ο Τσάβι Σίμονς μετά από τα συνεχόμενα αμυντικά λάθη των αντιπάλων του σούταρε και ο Κόμπελ απέκρουσε. Όμως, εκεί βρέθηκε ο Αυστριακός Μπάουμγκαρντνερ να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-1 σε κενή εστία.

Η Λειψία βρήκε και τρίτο γκολ μετά από λάθος στο κέντρο των γηπεδούχων. Ο Σέσκο έκλεψε τη μπάλα, ο Φόρσμπεργκ έδωσε στον Πόουλσεν και εκείνος με ένα εύκολο τελείωμα έγραψε το 3-1 στο 90+.

Η ομάδα του Τέρζιτς δεν το έβαλε κάτω και λίγα λεπτά μετά το γκολ της Λειψίας, ο Φούλγκρουκ έκανε το 3-2 στο 90+3. Ο Ρέινα μετά από μια συνεχή πίεση της ομάδας του, σούταρε ένα κεραυνό, αλλά ο Μπλάσβιχ με υπερένταση έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη έστω και με αγχωτικό τρόπο στο τέλος και αύξησαν την διαφορά τους από την Ντόρτμουντ στους 4 βαθμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό