32.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μαζωνάκης: Ρίχνει νερό στο κρασί του; Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του συντρόφου της αδελφής του, Βάσως

Ειδήσεις Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη εναντίον της αδερφής του και μάλιστα νέο δημοσίευμα φέρνει στο φως ακόμα περισσότερες πληροφορίες. 

Ο τραγουδιστής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα μέσω του δικηγόρου του, Θεόδωρου Μαντά, για τη διασφάλιση των περιουσιακών του στοιχείων.

Μαζωνάκης: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι στη Μύκονο για το οποίο κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα

Το «αγκάθι» της υπόθεσης φαίνεται να είναι μια τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο η οποία οδήγησε σε δικαστική αντιδικία.

Όπως αναφέρει το εκτενές ρεπορτάζ της Πόπης Παπαδοπούλου και της Γιώτας Κηπουρού στον Alpha, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο… υπάρχει μια τάση να εκδιωχθεί από την περιουσία που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Πρόκειται για μία εταιρεία που εκμεταλλεύεται ακίνητα. Η εταιρεία ήταν περιορισμένης Ευθύνης και έγινε μονοπρόσωπη. Μεταφέρθηκε, χωρίς να ερωτηθεί ο γνωστός τραγουδιστής, στο όνομα της αδερφής του.

Από πλευράς της η Βάσω Μαζωνάκη ισχυρίζεται ότι αυτός ρωτήθηκε και έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του.

Κι ενώ όλες οι παραπάνω εξελίξεις έδειχναν πως τα αδέρφια θα οδηγηθούν στις αίθουσες του δικαστηρίου, πληροφορίες της εφημερίδας Espresso δείχνουν πως οι διαφορές τους θα λυθούν με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso αναφέρει πως το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γαμπρός του, Δημήτρης Μακρυνιώτης, θα δώσει τέλος στη δικαστική διαμάχη, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής δε θέλει να πιέσει περισσότερο την αδερφή του συναισθηματικά.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για την ασθένεια Gravis από την οποία πάσχει.

«Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον θεό και την οικογένειά μου» είχε πει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Σπασμένη στα δύο η οικογένειά του – Έχει μήνες να μιλήσει με τη μητέρα του

Βάσω Μαζωνάκη: Χείμαρρος πρώην συνεργάτιδά της – «Κρέμασε την επιχείρηση και άφησε χρέη…»

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω λύση»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό