25.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μαζί με Ανρί και Τιράμ σε συνέδριο κατά του ρατσισμού οι Μαρινάκης και Καρεμπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κρίστιαν Καρεμπέ βρέθηκαν στο πλευρό των Τιερί Ανρί και Λιλιάν Τιράμ σε ένα συνέδριο κατά του ρατσισμού. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ οργάνωσε μία συνάντηση, με στόχο τη συζήτηση για την καταπολέμηση αυτού του φαινομένου, αλλά και της ανισότητας μεταξύ των δύο φύλων στον αθλητισμό.

Το συνέδριο αυτό έφερε σε επαφή ειδικούς, ακαδημαϊκούς, ηγέτες του κλάδου και – φυσικά – πρώην ποδοσφαιριστές, ώστε να διευθετήσουν τα ζητήματα και να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στο άθλημα. Έτσι, εκεί έδωσαν το «παρών» οι Τιερί Ανρί και Λιλιάν Τουράμ, οι οποίοι συνομίλησαν και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως φαίνεται και σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Instagram.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην 16η θέση της Premier League και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την 18η Έβερτον και την επικίνδυνη ζώνη. Ο Στιβ Κούπερ έχει χάσει τη θέση του στην άκρη του πάγκου και τον έχει αντικαταστήσει ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Επόμενο παιχνίδι, μετά και την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Άρσεναλ, είναι αυτό απέναντι στη Μπόρνμουθ στις 4 Φεβρουαρίου (16:00). Επιπλέον, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει μπροστά της και έναν επαναληπτικό κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι (07/02, 21:45), στη «μάχη» για μία θέση στη φάση των «16».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό