23.4 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μαγιόρκα 2-1: Έσπασε την κατάρα του Καμπ Νόου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να νικήσει με 2-1 στο “Καμπ Νόου” ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες, αν και αγχώθηκε απέναντι στη Μαγιόρκα.

Άιντραχτ, Κάντιθ, Ράγιο. Τρεις αντίπαλοι, τρεις ήττες για την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νόου” και ξαφνικά η έδρα της έμοιαζε με καταραμένο γήπεδο. Η Μαγιόρκα ήταν ο αντίπαλος που θα αποτύγχανε να συνεχίσει το σερί, αφού οι Καταλανοί πήραν τη νίκη με 2-1 για την 34η αγωνιστική της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, ωστόσο δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 25ο λεπτό, μία όμορφη συνεργασία έφερε τον Μέμφις Ντεπάι σε θέση τετ α τετ και ο Ολλανδός επιθετικός έκανε το 1-0. Η χαρά κράτησε για λίγο, αφού ο Ζεράρ Πικέ τραυματίστηκε και έδωσε στη θέση του στον Έρικ Γκαρθία.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Σέρχιο Μπουσκέτς διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ λίγο αργότερα, σε μία φάση διαρκείας, την μπάλα στα δίχτυα έστειλε και ο Φεράν Τόρες, όμως το τέρμα ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Η κυριαρχία των Καταλανών δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει τα προβλήματα στην άμυνα.

Στο 79′, από μία στημένη φάση, ο Ραΐγιο με προβολή μείωσε σε 2-1 και αύξησε κατακόρυφα το άγχος στις κερκίδες. Εν τέλει, το παιχνίδι μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου στο γήπεδο των Νησιωτών και δεν άλλαξαν τα δεδομένα.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό