17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής με ασορτι τζάκετ μας έβαλαν ιδέες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια χαλαρη, πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, επέλεξαν να κάνουν ένα απο τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπιζ, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής και ο φωτογραφικος φακός τους απαθανάτισε. Πιασμένοι χέρι – χέρι και ντυμένοι casual αλλά με πολύ ιδιαίτερο στυλ, οι δυο τους μας.. έβαλαν ιδέες, αφού η επιλογή τους να φορέσουν ασορτί biker’s jacket, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τα ζευγάρια που τους αρέσει να ξεχωρίζουν για το στυλ τους.

Ίαν Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη/Ndp

Η Μαίρη Συνατσάκη συνδύασε το δικό της jacket της με μια στενή μαύρη μπλούζα, χακί baggy παντελόνι και κλασσικά μαύρα αρβυλάκια, ενώ το στυλ της συμπληρωνε ιδανικά το μαύρο καπέλο που έδινε μια ροκ πινελια στην εμφάνισή της αλλά και η trendy, δερμάτινη, χιαστί τσάντα της. Αντίστοιχα, ο Ίαν Στρατής ταίριαξε τέλεια το κλασικό biker’s jacket του, με γκρι μια πλεκτή, μακριά ζακέτα και δερμάτινες μπότες μηχανής.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, όμως, δεν είναι το μόνο ζευγάρι της showbiz που επέλεξε να εμφανιστεί δημόσια με ένα matching σύνολο, αφού τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι οι celebrities σε όλο τον κόσμο που εχουν ακολουθήσει αυτη την τάση, ανάμεσα στους οποίους και η Βικτόρια με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ αλλά και ο Τζάστιν και η Χάιλι Μπίμπερ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό