23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαίρη Μηλιαρέση: «Με ξένισε όταν είδα τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαίρη Μηλιαρέση με αφορμή την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές με τον δήμο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, έδωσε συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της σήμερα αλλά και το «κίνημα της μπαντάνας», μια δική της ιδέα με σκοπό να ενώσει ανθρώπους και ζώα.

Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, η Μαίρη Μηλιαρέση θυμήθηκε την εποχή όπου παρουσίαζε το Ρουκ Ζουκ.

«Ήμουν τόσο αγχωμένη και στρεσαρισμένη αν θα τα καταφέρω. Υπήρχε πρόβλημα που φάνηκε μετά από πολλά γυρίσματα. Ούρλιαζα γιατί το πλατό ήταν μεγάλο και είχαμε κόσμο και δεν άκουγα τη φωνή μου. Μετά το ψιλομάζεψα. Το Ρουκ Ζουκ κόπηκε γιατί άλλαξε ο διευθυντής προγράμματος και άλλαξε όλο το πρόγραμμα», ανέφερε για την δική της εμπειρία στα γυρίσματα.

Όσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία συνεχίζει την πετυχημένη πορεία στο Ρουκ Ζουκ: «Μου φάνηκε πολύ περίεργο, με ξένισε ότι είδα τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν σαν να βλέπω εμένα σε πολύ όμορφη εκδοχή στην αρχή, αλλά μετά το παρακολούθησα, μου αρέσει πολύ η Ζέτα».

«Μετά τη Ζέτα δεν θα τολμούσα να το παρουσιάσω. Έχει αλλάξει και το concept, έχει εμπλουτιστεί και ο κόσμος το έχει συνδυάσει με τη Ζέτα πλέον, είναι το Ρουκ Ζουκ της Ζέτας. Δεν θα το τολμούσα γιατί είναι σαν να πηγαίνεις να αντικαταστήσεις κάποιον» είπε η Μαίρη Μηλιαρέση στο Open.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό