20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μίλτος Πασχαλίδης: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του στο θέατρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Μίλτο Πασχαλίδη και την σύντροφό του, Ανθή απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση. Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Άλμα και παρακολούθησε την παράσταση «Το αγόρι με τις δυο καρδιές» των Αφγανών συγγραφέων Χάμεντ και Χεσαάμ Αμίρι,

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο θεατρικό έργο τη μουσική υπογράφει ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης και η μελαχρινή σύντροφός του είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Άννα, η οποία ήρθε στη ζωή τον Ιούλιο του 2020 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη από μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου “ΛΗΤΩ”. Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. “Στα χεράκια σου σπάω…” Καλως ήρθες μπέμπα!», είχε γράψει όταν γεννήθηκε η μικρούλα.

Το ζευγάρι κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και κάνουν σπάνιες εμφανίσεις μαζί. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν ήταν casual ντυμένοι και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι πατέρας ακόμη ενός κοριτσιού από προηγούμενο γάμο του, που σήμερα είναι δεκατριών ετών.

Το έργο

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία μίας οικογένειας προσφύγων – αυτής των συγγραφέων – που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, μετά την κατάληψη του μεγαλύτερου μέρους της χώρας τους από τους Ταλιμπάν. Μία ιστορία για την αγωνία της προσφυγιάς, τις αναπάντεχες στιγμές χαράς, τις στιγμές απελπισίας αλλά και το χιούμορ και τη φαντασία που είναι απαραίτητα συστατικά για την αντιμετώπιση ενός άγνωστου καινούργιου κόσμου που πρέπει να γίνει «η νέα πατρίδα». «Το αγόρι με τις δυο καρδιές» είναι μία ανθρώπινη ιστορία ελπίδας, θάρρους, εμπιστοσύνης και αγάπης.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό