23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μία ακόμα μοναδική και πολύ ιδιαίτερη Ferrari

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ferrari παρουσίασε μια μοναδική έκδοση της 812 Competizione, η οποία είναι μια παραλλαγή της 812 Superfast με αβαβαθμισμένο κινητήρα και αεροδυναμική. Αυτό το μοναδικό μοντέλο πρόκειται να δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
To σχεδιαστικό κέντρο της Ferrari εμπνεύστηκε από την έννοια του “λευκού χαρτιού” και προσέγγισε το σχεδιασμό αυτής της μοναδικής 812 Competizione σαν να δημιουργούσε ένα νέο μοντέλο από το μηδέν. Οι ιδέες και τα σκίτσα αναπτύχθηκαν σε κίτρινο χαρτόνι, αποτελώντας τη βάση για αυτή την ειδική δημιουργία.

Η κύρια εστίαση των σχεδιαστικών τροποποιήσεων είναι το ματ κίτρινο εξωτερικό χρώμα Giallo Tristrato. Το αμάξωμα του αυτοκινήτου χρησιμεύει ως καμβάς για το δημιουργικό έργο του επικεφαλής σχεδιαστή της Ferrari, Flavio Manzoni.
Με τις μαύρες “γραμμές” σε όλο το αμάξωμα, το αυτοκίνητο μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από τα σχεδιαστήρια της εταιρίας, δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο και ευφάνταστο τελικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το σχέδιο της 812.
Στα μηχανικά μέρη πάντως δεν υπάρχουν αλλαγές, με το V12 των 6,5 λίτρων να αποδίδει 830 ίππους και παρέχοντας εξαιρετικές επιδόσεις στην πίστα.

Η Ferrari επέλεξε να δημοπρατήσει αυτή τη μοναδική 812 Competizione στην εκδήλωση Ferrari Gala στη Νέα Υόρκη.
Ο ακριβής φιλανθρωπικός σκοπός δεν έχει διευκρινιστεί από την αυτοκινητοβιομηχανία. Ωστόσο, όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για αυτόν τον ευγενή σκοπό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό