18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μήτρογλου και Σιόβας θέλουν να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έγραψαν το όνομά τους με έντονα γράμματα στο βιβλίο ιστορίας του Ολυμπιακού, ενώ παραμένουν μεταξύ των αγαπημένων προσώπων για τον «ερυθρόλευκο» φίλαθλο κόσμο. Ο λόγος για τους Κώστα Μήτρογλου και Δημήτρη Σιόβα, που επανέρχονται στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι δύο ποδοσφαιριστές θέλουν να επιστρέψουν στο Λιμάνι για να κλείσουν την καριέρα τους! «Θέλουν Θρύλο Σιόβας, Μήτρογλου – Οι δύο διεθνείς άσοι (των οποίων τα συμβόλαια με Λεγανές και Μαρσέιγ λήγουν σε έναν χρόνο) έχουν την επιθυμία να φορέσουν και πάλι τα ερυθρόλευκα», αναφέρεται σχετικά.

Ωστόσο, το δημοσίευμα σημειώνει την επιθυμία, όχι το πότε θέλουν να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά και λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται σε έναν χρόνο, δεν αποκλείεται -ειδικά για τον Μήτρογλου, που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια- να μείνουν ελεύθεροι από φέτος το καλοκαίρι

Μάλιστα, και η Λεγανές είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, άρα σε περίπτωση που δεν καταφέρει να παραμείνει στην Primera Division, θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα και για τον Σιόβα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό