22 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μήνυση από τον πατέρα του 6μηνών βρέφους

Ειδήσεις Ελλάδα

Μήνυση σε βάρος πολλών προσώπων κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του, Στέλιου Σούρλα, ο πατέρας του 6μηνών βρέφους που βρήκε το θάνατο από την ίδια του τη μητέρα, στην Ημαθία.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα, η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης, των γονέων της, αλλά και άλλων συγγενών, για εξύβριση και απειλή αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο πατέρας στην κηδεία του βρέφους.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για τη διαταραγμένη ψυχική κατάστασή της αλλά δεν έκαναν τίποτα. Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

«Ντροπή σου», φώναζαν στην παιδοκτόνο

Νωρίτερα, η 37χρονη μητέρα έφτασε στα δικαστήρια Βέροιας με σκυμμένο το κεφάλι και αλεξίσφαιρο. «Ντροπή σου» φώναξαν άτομα και συγγενείς του πατέρα που μαζεύτηκαν έξω από τα Δικαστήρια.

Η 37χρονη αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το τραγικό συμβάν. Σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως.

Πηγή: Thesstoday.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό