22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μήνυμα 112 στην Αττική «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μήνυμα του 112 ήχησε στην Αττική για την Κακοκαιρία  Bettina, η οποία δείχνει τα «δόντια» της σε όλη την Ελλάδα . «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) στην περιοχή σας το επόμενο 12ωρο στην περιοχή σας».

Στις 5:40 το απόγευμα το 112  ήχησε και στην Αττική και προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινομένο που αναμένεται να επηρεάσουν το Λεκανοπέδιο μέσα στις επόμενες 12 ώρες.

Mήνυμα του 112 σε Κυκλάδες και Βόρειο Αιγαίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Μήνυμα μέσω του «112» εστάλη πριν από λίγο στις Κυκλάδες και το βόρειο Αιγαίο προειδοποιώντας τους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο στην περιοχή τους και καλώντας τους να αποφύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο στην περιοχή σας. Αποφύγετε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Νέο μήνυμα 112 για θυελλώδεις ανέμους στην Αχαΐα

Προειδοποιητικό μήνυμα από το «112 » για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Αχαΐας, λόγω της κακοκαιρίας Bettina.

Ειδικότερα, στο μήνυμα αναφέρεται ότι το επόμενο 24ωρο προβλέπονται θυελλώδεις άνεμοι  στις περιοχές του Πατραϊκού και του Κορινθιακού Κόλπου.

Παράλληλα, συστήνεται στους κατοίκους αποφυγή των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό