20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μήνυμα Κασσελάκη πριν από την ΠΓ:«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε ηχηρό μήνυμα λίγο πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει» διαμήνυσε σε δήλωση που έκανε με αφορμή δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να βρίσκονταν χωριστά από τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου πριν ξεκινήσει η ΠΓ, τόνισε: «Θέλω να αναφέρω κάτι, πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό που γράφτηκε ότι “χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα, ανέβηκε στα τρακτέρ”. Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό;».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε πώς μπορεί να ήταν χωριστά όταν ο ίδιος ήταν μαζί μαζί τους. «Επιτέλους, αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνει από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα», κατέληξε στη δήλωσή του λίγο πριν μπει στα γραφεία για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, εν μέσω εσωκομματικής φουρτούνας, έστειλε μήνυμα ενότητας αλλά και αποφασιστικότητας. Από το Λονδίνο την Δευτέρα (19/2) απάντησε στα εσωκομματικά «πυρά» που δέχεται, την ώρα, που στην Αθήνα, στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσηςθέτουν ακόμη και ζήτημα ηγεσίας.

Την Τρίτη (20/2) βρέθηκε στη συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα, όπου τόνισε πως έδωσε το «παρών» για να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματά τους. «Γιατί ο αγώνας δίνεται μέσα στην κοινωνία, με την κοινωνία. Οι αγρότες αγκομαχούν για να επιβιώσουν. Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση, μεσάζοντες και ολιγοπώλια. Να επέμβει το κράτος άμεσα. Να μην υπάρχει αυτή η κοροϊδία. Να καταργηθεί ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο μόνιμα. Να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα. Επιτέλους να γίνει μια ρύθμιση οφειλών, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μη δουν τη γη τους να πηγαίνει στη ρευστοποίηση. Απλά πράγματα να γίνουν άμεσα», σημείωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό