31.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Μήλον της Έριδος» τουριστική επιχείρηση σε νησί για τα αδέλφια Μαζωνάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha η επίμαχη δικαστική διαμάχη αφορά σε τουριστική επιχείρηση στην Μύκονο.

Υπενθυμίζεται ότι η αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, υπήρξε επί χρόνια στενή συνεργάτιδά και μάνατζέρ του. 

Χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου, εκδικάστηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του ερμηνευτή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωση του δικηγόρου του Μαζωνάκη. Με τα ασφαλιστικά μέτρα ζητά «διασφάλιση της δομής επιχείρησης».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, σχετικά με την υπόθεση

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. 

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο !

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς.Έπεται συνέχεια…».

 «Είχαν στο παρελθόν απομακρυνθεί πάλι για θέματα οικονομικά»

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του γνωστού τραγουδιστή, μίλησε την Πέμπτη το πρωί, για το συγκεριμένο θέμα στην εκπομπή του Αντ1, Πρωινό και τον δημοσιογράφο Θάνος Βάγιο. Όπως υποστήριξε, λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός, υπήρξε και στο παρελθόν ανάλογη διαμάχη, μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και του συγκεκριμένου προσώπου. Πιο συγκεκριμενα ανέφερε: 

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015», ανέφερε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά», κατέληξε στις δηλώσεις του στο Πρωινό του Αντ1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό