18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Μέσα στο σπίτι είχε φτιάξει δύο εστίες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Ρουμανίας και μίλησε για τον γιο του, Ραζβάν, αποκαλύπτοντας το πως αποφάσισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον, ήταν τόσο συνδεδεμένος με το άθλημα. Μέσα στο σπίτι είχε φτιάξει δύο εστίες και είχε κάνει μόνος του πίνακες με τη βαθμολογία των ομάδων. Μου είπε ότι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, και του είπα ότι δεν μπορεί.

Του είπα τότε ‘ο κόσμος θα είναι αμείλικτος μαζί σου αν δεν φτάσεις στο δικό μου επίπεδο. Και δεν το χρειάζομαι αυτό’. Με τα παιδιά πρώην παικτών, ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Δεν μοιάζει με καμιά άλλη δουλειά, γιατρός, δικηγόρος. Εδώ είσαι στο επίκεντρο, κι αν δεν είσαι σε αυτό το επίπεδο, δεν σε αποδέχονται».

«Ο Ραζβάν έκανε τα πάντα. Σκι, τένις, πινγκ πονγκ κι όλα τα αθλήματα, αλλά ο ένας προπονητής του μου είπε κάποια στιγμή ‘κύριε Λουτσέσκου μην τον ξαναφέρετε για τένις. Παίζει και βλέπει τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, στη Ντιναμό’. Μετά από αυτό κάναμε μια κουβέντα. ‘Εντάξει, αν θες να παίξεις ποδόσφαιρο, μπορείς να είσαι μόνο τερματοφύλακας.

Κανείς δεν θα μπορεί να σε συγκρίνει μαζί μου και θα μπορείς να μεγαλώσεις σαν κάθε παιδί, κανονικά’. Έτσι έγινε τερματοφύλακας. Το ύψος του μπορεί να μην βοήθησε, αλλά η εξαιρετική του φιλοδοξία, η σοβαρότητα κι η δουλειά στην προπόνηση τον βοήθησαν να εξελιχθεί. Αν σε δουν να δουλεύεις σοβαρά, να… τσακώνεσαι στα αποδυτήρια, σε αναγνωρίζουν ως ηγέτη. Έτσι γεννιούνται οι ηγέτες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό