18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Μέσα» ο Ζίβκοβιτς κόντρα στον Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«Το 2024 ξεκίνησε εντυπωσιακά με τέσσερα γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς. Επόμενη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με την προετοιμασία να ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες δούλεψαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και δίτερμα υψηλής έντασης.

Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανος Τζίμας προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της μάχης με τον Άρη, ενώ οι Άλι Σαμάτα και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ ενσωματώθηκαν στις αποστολές της Τανζανίας και της Νιγηρίας αντίστοιχα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το Σάββατο (06.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό