20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας, που προσδοκά Ανάσταση συλλογική

Ειδήσεις Ελλάδα

«Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά από καρδιάς με υγεία, δύναμη και δικαιοσύνη»

Τον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας το μήνυμα ότι «μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας, που προσδοκά Ανάσταση συλλογική, για μία καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο».

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Η Ανάσταση, είναι ταυτισμένη στην συλλογική συνείδηση του λαού μας με την Ελπίδα την Άνοιξη την αλλαγή .Συμβολίζει το φως που νικάει πάντα το σκοτάδι Τη ζωή που ξεπερνά τον Γολγοθά και την σταύρωση . Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας που προσδοκά Ανάσταση συλλογική, για μία καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά από καρδιάς με υγεία δύναμη και δικαιοσύνη».

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε στο ναυτικό σταθμό, ο αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Θεόδωρος Δημητρακόπουλος και αντάλλαξαν ευχές.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευε ο βουλευτής της Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό