20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μέγας Σαλάχ οδηγεί τη Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σημείωσε το 100ό τέρμα του για τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», έκανε ρεκόρ βρίσκοντας δίχτυα για ένατο συνεχή εντός έδρας αγώνα και η ομάδα του Κλοπ νίκησε με 1-0 την Μπρέντφορντ, έφτασε στους 62 βαθμούς και συντήρησε κάποιες ελπίδες για να προλάβει το Champions League, παρότι έχει δύο αγώνες περισσότερους από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (63β.).

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εντός έδρας την Λιντς με 2-1 και χρειάζεται άλλους εννέα βαθμούς στις εναπομείνασες (τέσσερις) αναμετρήσεις της για να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Φυσικά, τα πράγματα θα γίνουν απλούστερα αν η (δεύτερη) Άρσεναλ αφήσει βαθμούς αύριο (7/5) στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», στο ντέρμπι με την (τρίτη) Νιούκασστλ.

Η Τότεναμ νίκησε τη Γουέστ Χαμ 1-0 με γκολ του Χάρι Κέιν, η Γουλβς διασφάλισε την παραμονή επικρατώντας με το ίδιο σκορ της Άστον Βίλα και η Μπόρνμουθ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από επτά αγωνιστικές και τέσσερις συνεχείς ήττες, επιβληθείσα της Μπόρνμουθ με 3-1.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

Μπόρνμουθ-Τσέλσι 1-3 (21΄ Βίνα – 9΄ Γκάλαχερ, 82΄ Μπαντιασίλ, 86΄ Ζοάο Φέλιξ)Μάντσεστερ Σίτι-Λιντς 2-1 (19, 27΄ Γκιντογκάν – 85΄ Ροντρίγκο)Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 1-0 (45+1΄ Κέιν)Γουλβς-Άστον Βίλα 1-0 (9΄ Τότι)Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ 1-0 (13΄ Σαλάχ)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό