17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε εμφατικά στα πλέι οφ του Europa Conference League νικώντας στην Τούμπα με 3-0 τη Χάιντουκ, σε συνδυασμό με το 0-0 που είχε αποσπάσει την περασμένη Πέμπτη στο Σπλιτ.

Για την είσοδό του στους ομίλους της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζεύγος Ρόζενμποργκ-Χαρτς.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που σημείωσε δύο γκολ (79΄, 85΄), με τον Στέφαν Σβαμπ να έχει ανοίξει το σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού στο 11΄ ο Οτζίτζα-Οφόε ανέτρεψε εντός περιοχής τον Κωνσταντέλια, ο Στέγκεμαν έδειξε την άσπρη βούλα και ο Σβαμπ νίκησε τον Λούτσιτς για το 1-0 και ταυτόχρονα «εξιλεώθηκε» για το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο Κουλιεράκης είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι στο 18΄, με τους Κροάτες να απειλούν στη συνέχεια με τους Κροβίνοβιτς (32΄, 43΄) και Σαχίτι (45΄+2).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Κροάτες να μπαίνουν πιο επιθετικά, ωστόσο πίσω άφηναν κενά. Ο Κοτάρσκι ήταν αποτελεσματικός στο 66΄ σε σουτ του Μπενραχού και στο 79΄, από μεγάλο σφάλμα του Ντιαλό ο Τόμας βρήκε τον Ζίβκοβιτς, που πλάσαρε για το 2-0.

Ο Σέρβος επιθετικός εκτέλεσε στο 85΄ και το φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής που κέρδισε ο Κωνσταντέλιας, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και ξεγέλασε τον Λούτσιτς για το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κοτάρσκι στέρησε από τον Λιβάγια το γκολ της τιμής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό