22 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Χάντερσφιλντ 5-0: Άνετοι «πολίτες», έδειξαν την ανωτερότητά τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα εύκολο απόγευμα είχε στο Έτιχαντ η Μάντσεστερ Σίτι για το FA Cup. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε φροντίσει από πολύ νωρίς στο ματς να δείξει τις προθέσεις της, προκειμένου να εξασφαλίσει σχετικά γρήγορα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς επικράτησε με 5-0 της Χάντερσφιλντ.

Οι «πολίτες» πίεζαν στο πρώτο ημίχρονο από νωρίς, με το πρώτο τους γκολ να έρχεται στο 33′ με τον Φιλ Φόντεν. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν αργήσει να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, μιας και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Άλβαρες είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο είχαν γίνει απλούστερα για το σύνολο του Γκουαρδιόλα. Στο 58′ ο 20χρονος επιθετικός, Όσκαρ Μπομπ, είχε κάνει το 3-0 για την ομάδα του. Ο Φόντεν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, είχε κάνει το 4-0 στο 65′, ενώ ο Τζέρεμι Ντοκού είχε διαμορφώσει στο 74′ το τελικό 5-0.

Μία άνετη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν ζορίστηκε κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Championship (δεύτερη κατηγορία στην Αγγλία).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Ορτέγκα, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ, Γκόμες, Λιούις, Κόβατσιτς, Μπομπ, Φόντεν, Γκρίλις, Άλβαρες

Χάντερσφιλντ (Μουρ): Νίκολς, Σπένσερ, Λις, Χέλικ, Έντμοντς-Γκριν, Τζάκσον, Γουάιλς, Ρουντόνι, Μάτος, Κορόμα, Τόμας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό