14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Η πρωτιά, οι αποδείξεις και το συνδυαστικό στοίχημα στο 1.85

Ειδήσεις Ελλάδα

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί δίνουν απόψε τελικό πρωτιάς στο Ιτιχαντ και υπόσχονται γκολ και θέαμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο Ιτιχαντ σε ένα ματς (22:00 Cosmote Sport 2HD – MEGA, Live από το SPORT24) που ουσιαστικά θα κρίνει την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου στο Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες το απόλυτο φαβορί, καθώς ο άσος προσφέρεται στο 1.60 κατά μέσο όρο, ενώ το διπλό κινείται σε τιμές άνω του 5.00.

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος, η Παρί είχε κερδίσει 2-0 στο Παρκ ντε Πρενς με γκολ των Γκέιγ και Μέσι, παρότι η Σίτι είχε την υπεροχή σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Απέκτησε έτσι ένα πλεονέκτημα για την πρώτη θέση, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια την προηγούμενη αγωνιτική. Οι Παριζιάνοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν απόψε για δύο αποτελέσματα αν κέρδιζαν στη Λειψία, ωστόσο ισοφαρίστηκαν σε 2-2 με πέναλτι στις καθυστερήσεις και τώρα είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν μέσα στο Μάντσεστερ αν θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη θέση.

Αντίθετα, η Σίτι βολεύεται και με ισοπαλία, ωστόσο είναι δεδομένο πως ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν παίζει ποτέ με αυτή τη λογική.

Ανάμεσα στις δύο, δεν τίθεται καν θέμα για το ποια υπερέχει σε στοιχεία όπως η συνοχή και η χημεία. Ο Πεπ δουλεύει τη Σίτι εδώ και μία πενταετία, ενώ ο Ποκετίνο προσπαθεί ακόμη να βρει την κατάλληλη φόρμουλα για να αναδείξει τις αρετές της μαγικής επιθετικής του τριάδας (Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ). Το ατομικό ταλέντο πάντως των Παριζιάνων είναι τέτοιο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά και σίγουρα προξενεί εντύπωση ότι η νίκη τους παίζει τόσο ψηλά στους μπουκ.

Η απουσία του Ντε Μπρούιν και η φημολογία για τον Ποκετίνο

Η Σίτι μετά την ήττα στο Παρίσι έχει απολογισμό 6-2-1 σε εννιά επίσημα ματς, χάνοντας μόνο από την Κρίσταλ Πάλας, σε μία αναμέτρηση που έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Από την πλευρά της η Παρί σε 18 επίσημα παιχνίδια, από την έναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος στις 7 Αυγούστου, έχει γνωρίζει μόνο μία ήττα (14-3-1) εκτός έδρας από τη Ρεν.

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί στο παρελθόν έξι φορές, με τη Σίτι να μετράει τρεις νίκες, με πιο σημαντικές τις δύο στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, την περσινή σεζόν και την Παρί μόνο μία, αυτή του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στο απουσιολόγιο των δύο ομάδων, για τους γηπεδούχους είναι πολύ σημαντική η απώλεια του Ντε Μπρούιν. Στον αντίποδα δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη απουσία, δεδομένου μάλιστα ότι μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή φέτος και ο Σέρχιο Ράμος.

Επίσης, θα πρέπει να τεθεί στο τραπέζι και η έντονη φημολογία γύρω από τον Ποκετίνο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για διάδοχος του Σόλτσκιερ. Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε ότι νιώθει καλά στο Παρίσι, ωστόσο μένει να φανεί στην πράξη αν όλη αυτή η κουβέντα θα επηρεάσει την Παρί.

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Στοιχηματική Πρόταση

Σε κάθε περίπτωση, για την Παρί η αναμέτρηση στο Μάντσεστερ είναι η απόλυτη πρόκληση. Ανεξάρτητα με την πρώτη θέση του ομίλου, που θεωρητικά θα προσφέρει μία πιο βατή κλήρωση στους “16”, για τους Παριζιάνους αυτό το ματς είναι ένα μεγάλο τεστ αποδείξεων για το αν μπορούν να κοντράρουν το έτερο μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Η Σίτι έμεινε άσφαιρη στο Παρκ ντε Πρενς, ωστόσο θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν βρει δίχτυα και σε δεύτερο σερί ματς εναντίον της Παρί. Από την άλλη, η ομάδα του Ποκετίνο έχει τους παίκτες και την ταχύτητα για να χτυπήσει στο χώρο, όταν διακόπτει το εξαντλητικό για κάθε αντίπαλο πάσινγκ γκέιμ της Σίτι.

Λογικά το ματς ξεκινάει από το 1-1 και επειδή η Σίτι δεν είναι της νοοτροπίας “παίζω για τη βολική ισοπαλία” θα υπάρξουν φάσεις για να ανοίξει ακόμη περισσότερο. Στο 1,85 το συνδυαστικό Goal-Goal και over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Goal-Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.85), 22:00

S24 BET – Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό