20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Ένταση στο φινάλε του ντέρμπι μεταξύ Γκουαρδιόλα και Νούνιες

Ειδήσεις Ελλάδα

PREMIER LEAGUE

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
25.11.2023 | 17:08

PRINT SCREEN

Το φινάλε του ντέρμπι στο “Έτιχαντ” μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ έφερε ένταση στη γραμμή του πλαγίου άουτ, με τον Ντάργουιν Νούνιες να πλησιάζει τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες.

Το μεγάλο και πολυδιαφημισμένο ματς της 13ης αγωνιστικής της Premier League που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο “Έτιχαντ” (25/11) δεν είχε νικητή, με την Μάντσεστερ Σίτι να ανοίγει το σκορ με το 50ο γκολ του Έρλινγκ Χάλαντ σε 48 ματς που έχει αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας αλλά την Λίβερπουλ να μένει όρθια με το γκολ της ισοφάρισης που σημείωσε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Βάσει εικόνας των δύο ομάδων η ισοπαλία ήταν δίκαιη και το φινάλε βρήκε τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ να είναι ήρεμοι και να ανταλλάσουν χειραψία μέσα σε ήρεμη ατμόφαιρα, η οποία όμως διαταράχτηκε από το… πουθενά.

Και αυτό γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά ο Ντάργουιν Νούνιες και πλησίασε τον προπονητή των πολιτών, με τους δύο άνδρες να παίρνουν μέρος σε μία κοκκορομαχία και να χρειάζεται να επέμβει ο Κλοπ, για να απομακρύνει τον Ουρουγουανό από τον Ισπανό και να εκτονωθεί σιγά σιγά η κατάσταση.

σχετικα αρθρα

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 1-1: Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ απάντησε στον Χάλαντ και κράτησε όρθιους τους “reds” στο Έτιχαντ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό