18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μάντζιος: «Πέναλτι – εφεύρεση το 0-2 του Ολυμπιακού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κυριαρχήσει στο παιχνίδι με τον Άρη και πανηγύρισε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη με 2-1. Ένα ματς στο οποίο οι «κίτρινοι» είχαν θέμα επιθετικά, μιας και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τελικές προσπάθειες στους αντιπάλους τους, με τον Πασχαλάκη να μην απειλείται ούτε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Άκς Μάντζιος μίλησε με τη λήξη της αναμέτρησης για την έκβαση του παιχνιδιού και την εικόνα της ομάδας του, ενώ ανέφερε ότι το το 0-2 του Ολυμπιακού έγινε με ένα πέναλτι-εφεύρεση.

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

«Το βρήκαμε αργά το γκολ. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ στην αρχή του παιχνιδιού και ένα από πέναλτι-εφεύρεση. Το 2-0 μας αποσυντόνισε, κάναμε πολλά λάθη και δεν διεκδικησαμε το ματς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν ενέργεια και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε το ματς.

Πρέπει να ξεκουραστούμε για το επόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο. Προχωράμε, δεν μένουμε σε αυτή την εμφάνιση. Να δούμε τι κάναμε στο παιχνίδι, γιατί κάναμε τόσα πολλά λάθη και θα προχωρήσουμε».

Μετά από 19 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Άρης έχει 30 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι οι «κίτρινοι» έχουν μεσοβδόμαδα αγωνιστική δράση στο κύπελλο με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό