17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μάντζιος: «Και μεταγραφή να γίνει, δεν μπορεί να πάρει τη φανέλα και να παίξει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησαν ΑΕΚ και Άρης, στον δεύτερο αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας αλλά και στον τραυματισμό του Ζαν Ζουλ σε συνδυασμό με την προσδοκία ότι θα είναι έτοιμος ο Μπίργκερ Βερστράτε.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη χαρακτήρισε το πρώτο παιχνίδι… «πρώτο ημίχρονο» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι… «είναι ένα ανοιχτό αποτέλεσμα σ’ ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις και στο δεύτερο φαινόταν ότι οι δύο ομάδες είχαν έλλειψη φρεσκάδας. Για εμάς φάνηκε ιδιαίτερα μέχρι το 60′. Ίδως όμως θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει ένα γκολ. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. Να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι διότι δίνουμε μεγάλο βάρος στον θεσμό του Κυπέλλου», είπε.

Εκεί ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Ζαν Ζουλ αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας του Μπίργκερ Βερστράτε. «Είναι μυϊκό το πρόβλημα του Ζουλ. Δεν ξέρω ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού αλλά ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ο Βερστράτε πιστεύω θα είναι έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης με φόντο και τον δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τα παιδιά που έχουμε και το ρόστερ που έχω να διαχειριστώ. Οποιαδήποτε μεταγραφή κι αν γίνει, δεν μπορεί να πάρει φανέλα και να παίξει. Να ξεκουράσουμε τα παιδιά που έχουμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι».

Ρωτήθηκε επίσης για την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη αλλά και την κατάσταση του Μάνου Γκαρθία. «Ο Γιάννης πήρε το χρόνο του. Το καλό είναι ότι βρισκόταν σε ομάδα και ήταν ενεργός. Θέλει τον χρόνο του και τα παιχνίδια του για να βρει τον ρυθμό του. Το ίδιο ισχύει και με τον Μανού. Οι συνθήκες δεν βοήθησαν για να τον χρησιμοποιήσω αλλά θα πάρει χρόνο με τον Παναιτωλικό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό