25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μάνος Πίντζης: Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ομόφυλο ζευγάρι αντρών να θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Μάνος Πίντζης: Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ομόφυλο ζευγάρι αντρών να θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα

Ο Μάνος Πίντζης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» αναφορικά με το νομοσχέδιο που προβλέπει τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Αρχικά, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα: «Ο καθένας μπορεί να έχει στη ζωή του οποιονδήποτε θέλει. Δεν με πείραξε από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Έχω δυο παδάκια και έχω καταλάβει ότι το παιδί πρέπει να μεγαλώνει και με το αρσενικό στοιχείο και με το θηλυκό στοιχείο. Ιδίως στα πρώτα χρόνια της ζωής τη θηλυκή ενέργεια τη θέλει πολύ περισσότερο το παιδί. Η θηλυκή ενέργεια για μένα ονομάζεται μαμά και την έχει ανάγκη το παιδί, το βιώνω πραγματικά».

Για το πώς θα αποκαλούνται οι ομόφυλοι γονείς, ο Μάνος Πίντζης απάντησε: «Γελάω, γελάω, γελάω. Όλα αυτά είναι στοιχεία των καιρών, μεταμοντέρνες επιταγές κάποιων, γιατί δεν ξέρω τι κρυφή ατζέντα έχουν πάνω σε αυτά τα θέματα. Έχω νιώσει την ανάγκη μιας γυναίκας να θέλει πραγματικά τη μητρότητα και να την έχει ανάγκη σαν ολοκλήρωση»….

Δες την συνέχεια…

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό