23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάνατζερ Βίντα: Περήφανος που τον έφερα στην ΑΕΚ – Είμαι ατζέντης τα τελευταία 22 χρόνια, η Αγιά Σοφιά είναι το κορυφαίο γήπεδο που βλέπω!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο SDNA μίλησε ο  Βόσνιος μεγαλοατζέντης, Νέρμιν Τσένγκιτς και πρόσωπο – «κλειδί» για το  deal της ΑΕΚ με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο γνωστός μάνατζερ αναφέρθηκε επίσης στην εμπειρία που είχε στην Αγιά Σοφιά, που την χαρακτήρισε κορυφαίο γήπεδο που έχει επισκεφτεί.  «Δουλεύω ως ατζέντης τα τελευταία 22 χρόνια. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι το κορυφαίο που βλέπω. Η ΑΕΚ παίρνει μεγάλη δυναμική από το συγκεκριμένο γήπεδο και θα παίζει τουλάχιστον κατά 30% καλύτερα έχοντας τεράστια υποστήριξη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των αγώνων από την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της…» τόνισε αρχικά ο Νέρμιν Τσένγκιτς, αποθεώνοντας το νέο γήπεδο της Ένωσης και τη «λάβα» που βγαίνει από τις εξέδρες προσφέροντας απίστευτη ώθηση στους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.

«Είμαι περήφανος που έφερα τον Βίντα στην ΑΕΚ»

– Για τη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ περήφανος που έφερε τον Βίντα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που πραγματικά δούλεψε πολύ σκληρά για αυτή τη μεταγραφή».

– Για τις πρώτες εντυπώσεις εντυπώσεις του Βίντα από την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Ο Ντομαγκόι είναι εντυπωσιασμένος με την ΑΕΚ και τους καταπλητικούς οπαδούς της. Είναι σίγουρος πως θα βοηθήσει την ΑΕΚ να γίνει πρωταθλήτρια».«Κίνητρο η παρουσία του Βίντα και για άλλους παίκτες  παγκόσμιας κλάσης να παίξουν στην ΑΕΚ»

– Για το κατά πόσον η μεταγραφή του Βίντα αποτελεί κίνητρο προκειμένου κι άλλοι παίκτες με το δικό του πλούσιο βιογραφικό να έρθουν στο μέλλον στην ΑΕΚ:

«Φυσικά και αποτελεί κίνητρο. Νομίζω πως τώρα κι άλλοι παίκτες παγκόσμιας κλάσης θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον να αγωνιστούν στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος, η διοίκηση και τα υπόλοιπα στελέχη του κλαμπ, έχουν πολύ καλό όραμα για τη μελλοντική μεταγραφική πολιτική του κλαμπ».

«Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ να γίνει ξανά πρωταθλήτρια»

– Για το εάν προτίθεται να μεσολαβήσει και για άλλες μεταγραφές παικτών σε ελληνικές ομάδες:

«Ναι φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Έχω μια πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση της ΑΕΚ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό