18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Μάγος» με τα… δώρα ο Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός έμαθε και σκαρφάλωσε κορυφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την «φωτιά», αλλά… δεν κάηκε χάρις στον φανταστικό Μπερνάρ και επικράτησε με 3-1 της Λαμίας στη «Λεωφόρο». Δύο καταπληκτικά γκολ του Βραζιλιάνου σταρ, ο οποίος γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο γήπεδο από τους φίλους τη ομάδας. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 68 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι παραπάνω.

Στο -1 είναι ο ΠΑΟΚ, στο -2 η ΑΕΚ που υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (14/04, 20:30) τον Άρη, στο -5 ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε άσχημα το ματς, αλλά ξανά στην πρώτη κιόλας ευκαιρία που δέχθηκε, έφαγε γκολ. Ο Κώτσιρας έκανε λάθος, ο Σλίβκα πήρε την μπάλα και έφυγε στην αντεπίθεση, με τον Λιθουανό να πλασάρει εύστοχα στην απέναντι γωνία για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Οι «πράσινοι», όμως, βρήκαν άμεση «απάντηση». Ο Μπερνάρ έδωσε στον Αράο, αυτός έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Τσέριν πλάσαρε υπέροχα για να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Σλοβένος μέσος ήταν με διαφορά ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρώτο 45λεπτο και πλησίασε ξανά στο γκολ στο 30ο λεπτό.

Ο Σπόραρ στο 34′ επιχείρησε να σκοράρει με ανάποδο «ψαλιδάκι», αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νούνιες αστόχησε ελάχιστα για τη Λαμία. Ο Μπερνάρ στο 38ο λεπτό έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του, αφού μετά από πάσα του Ιωαννίδη αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να πιέζει και στο 42′ ο Σπόραρ σημάδεψε το δοκάρι από πλάγια θέση.

Ο Μπερνάρ είπε «αφήστε το πάνω μου»

Η ομάδα του Τερίμ συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο μέρος και παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε με τις προσπάθειες των Μπακασέτα (52′) και Τσέριν (58′), δικαιώθηκε στο τέλος. Ο Μπερνάρ με μία θαυμάσια εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα συστημένη στο «παραθυράκι» της εστίας και έκανε το 2-1.

Ο ρυθμός έπεσε, ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε την κατάσταση σωστά και ο Μπερνάρ στο 87′ κλείδωσε τη νίκη. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα από τον Ιωαννίδη και έσκαψε με υπέροχο τρόπο τον Κοσέλεφ, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (3-1).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Αράο, Ακαϊντίν, Κώτσιρας, Αράο, Τσέριν (90′ Ζέκα), Μπερνάρ (90+2′ Βέρμπιτς), Μπακασέτας (90′ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης (90′ Γερεμέγεφ), Σπόραρ (71′ Παλάσιος).Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (55′ Σίντκλεϊ), Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν (71′ Στάνκο), Τζανδάρης, Νούνιες (71′ Τσούκαλος), Μάλτσι, Σλίβκα, Τσιλούλης (57′ Βασιλαντονόπουλος), Λεΐκ (57′ Τόσιτς)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό