17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λύθηκε το μυστήριο για την ασθένεια της Κέιτ; Η κίνηση που φούντωσε τις φήμες

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλεπάλληλες είναι οι θεωρίες συνωμοσίας για την ασθένεια που οδήγησε την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον στο χειρουργείο και την πολύμηνη απομόνωση από τη δημόσια ζωή ενώ τις φήμες τροφοδοτεί η απροθυμία της βασιλικής οικογένειας να μοιραστεί περισσότερα για την υγεία της.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον έχουν κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πηγές λένε αποκλειστικά στο In Touch ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κρατά και τα παιδιά τους στο σκοτάδι. «Φυσικά ανησυχούν γιατί είναι τόσο αδύναμη, αλλά δεν έχουν ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης της μητέρας τους», αποκάλυψε η πηγή αποκλειστικά στο In Touch για τον Πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και τον «βενιαμίν» Πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

Η μητέρα τριών παιδιών πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου και επέστρεψε στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της.

είπε αποκλειστικά στο In Touch ότι η Kate μένει σκόπιμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εν μέσω της ανάρρωσής της. «Δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό και έχασε ένα ανησυχητικό ποσοστό βάρους», ανέφερε η πηγή. «Δεν θα ηχογραφήσει ούτε ένα μήνυμα βίντεο στο κοινό για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές τους, επειδή φοβάται ότι θα προκαλούσε τεράστιο σοκ και ανησυχία για την εμφάνισή της».

Παρά την αρχική δήλωση του παλατιού ότι η Κέιτ θα ξαναρχίσει τις δημόσιες δεσμεύσεις της μέχρι τον Απρίλιο, η πηγή πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί «πλέον πέντε εβδομάδες ανάρρωσης» προτού επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις της. «Για να το θέσουμε σε μια προοπτική, θυμίζουμε ότι είναι η ίδια γυναίκα που ποζάρει χαμογελαστή και λαμπερή στα σκαλιά του νοσοκομείου ώρες μετά τον τοκετό», εξήγησε η πηγή. «Τόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της αυτή τη στιγμή».

Η πιο δημοφιλής θεωρία για την ασθένειά της – Η κίνηση που κίνησε υποψίες

Μια από τις κινήσεις που έκαναν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ αυτό το διάστημα ήταν η πλήρης αναδιοργάνωση της ομάδας τους η οποία κορυφώθηκε με την πρόσληψη του Ίαν Πάτρικ ως προσωπικό τους βοηθό. Ο συγκεκριμένος εκπαιδευμένος διπλωμάτης βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο των Crohn’s and Colitis UK, μια ένωση που βοηθά ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο του Crohn.

Επιπλέον, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ χειρουργήθηκε στην Κλινική του Λονδίνου, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο που ειδικεύεται στη νόσο του Crohn.

Οι δύο αυτές ενδείξεις πυροδοτούν τις φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετονπάσχει από αυτή τη χρόνια φλεγμονώδη και αυτοάνοση ασθένεια του πεπτικού συστήματος.

Όπως εξηγείται από την Mayo Clinic, η νόσος του Crohn είναι ένας «τύπος φλεγμονώδους νόσου του εντέρου» όπου ένα άτομο υποφέρει από συμπτώματα όπως κοιλιακό άλγος, σοβαρή διάρροια, απώλεια βάρους, υποσιτισμό και κόπωση.

Πρόκειται για μια χρόνια κι επώδυνη φλεγμονώδη πάθηση του εντέρου που προκαλεί αλλοιώσεις στον πεπτικό σωλήνα η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μπορεί να εξελιχθεί και σε σοβαρές περιπτώσεις ακόμη και να απειλήσει τη ζωή, πλήττοντας σοβαρά διάφορα ανθρώπινα όργανα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει οριστική θεραπεία για τη συγκεκριμένη ασθένεια ενώ στόχος είναι η διατήρηση της πάθησης σε μακροχρόνια ύφεση με τη χορήγηση νεότερων ανοσοτροποποιητικών φαρμάκων ενώ σε σοβαρές μορφές ή επιπλοκές της νόσου είναι αναγκαία η χειρουργική αντιμετώπιση.

Προς το παρόν πάντως, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξακολουθεί να ξεκουράζεται και δεν συμμετέχει σε καμία δραστηριότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό