14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λυών: Ψάχνει το «μπαμ» με Μπενζεμά

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμη να προσπαθήσει να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με τον Καρίμ Μπενζεμά είναι η Λυών σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα.

Τη «βόμβα» του χειμώνα θέλει να πυροδοτήσει η Λυών! Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, η γαλλική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την περίεργη κατάσταση που επικρατεί με τον Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία και να τον επαναφέρει στις τάξεις της!

Όπως υποστηρίζει το «RMC», οι «Λιονέ» κάνουν όνειρα και θέλουν να προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον έμπειρο Γάλλο στράικερ του οποίου το μέλλον εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα τα τελευταία 24ωρα. Βέβαια, στο στρατόπεδο της Λυών γνωρίζουν ότι η υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη και ότι δεν είναι εφικτό να του προσφέρουν τα χρήματα που λαμβάνει από την Αλ Ιτιχάντ.

Το όνομα του Μπενζεμά έχει «παίξει» το τελευταίο διάστημα με πολλές ομάδες της Premier League, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ να έχουν συνδεθεί περισσότερο με την περίπτωση του άλλοτε επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, ο Μπενζεμά φέρεται να εντάχθηκε και πάλι στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το μέλλον του παραμένει στον «αέρα».

❗️Lyon aimerait faire revenir Karim Benzema 🇫🇷 🔴🔵

🔹Dans l’entourage du club on explique que l’opération est très compliquée

➡️Financièrement l’OL ne peut pas s’aligner sur le salaire du ballon d’or 2022 à Al-Ittihad pic.twitter.com/swn5hZ3GRD

— Fabrice Hawkins (@FabriceHawkins) January 22, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό