17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λυτρωτής Κουντουριώτης στη νίκη του Ηρακλή επί της Νίκης Βόλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τηλεοπτική κάλυψη από το Action24 πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Ηρακλή και Νίκης Βόλου στη Θεσσαλονίκη για την 21η αγωνιστική της Super League 2. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα και πήραν μία πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη, με 1-0.

Οι Βολιώτες είδαν την ομάδα τους να μένει με δέκα παίκτες πολύ νωρίς στο παιχνίδι όταν ο Λάμπρος Πολίτης έπεσε με τα δύο πόδια πάνω στον Βιτλή και αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και άσκησαν μεγάλη πίεση στους αντιπάλους τους. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν τη μία καλή ευκαιρία μετά την άλλη και όλα έδειχναν πως το γκολ της νίκης δεν θα αργούσε να έρθει.

Στο 85ο λεπτό ο Ηρακλής κέρδισε ένα φάουλ ψηλά στο γήπεδο κοντά στη μεσαία γραμμή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βιτλής, ο οποίος με ένα δυνατό λάκτισμα έστειλε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής της Νίκης Βόλου. Ο Γιαννίτσης πήρε την κεφαλιά αλλά χωρίς να καταφέρνει να απομακρύνει κατάλληλα, άθελά του έβγαλε τον Χρήστο Κουντουριώτη σε θέση βολής. Ο 26χρονος, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο μόλις δύο λεπτά νωρίτερα, με την πρώτη του επαφή στο παιχνίδι εκτέλεσε ιδανικά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, σκοράροντας το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό