31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Λούτσα: Ποιος είναι ο Μπαρίς Μπογιούν που φέρεται να συνδέεται με τους έξι δολοφονημένους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος ζει στην Ιταλία ως φυγάς έγινε γνωστός για τις συμμορίες μοτοσικλετιστών- εκτελεστών που ίδρυσε πριν από χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.

Μεγάλη είναι η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων που σκότωσαν έξι άτομα χθες το απόγευμα στη Λούτσα.

Τα έξι θύματα που βρέθηκαν εκτελεσμένα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήταν συνεργάτες του διαβόητου Τούρκου μαφιόζου, Μπαρίς Μπογιούν, ενός βαρόνου των ναρκωτικών που τα «πλοκάμια» του έχουν απλωθεί σε όλες τις βαλκανικές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η Milliyet τα έξι άτομα θεωρούνται στενοί συνεργάτες του Μπογιούν. Ο συγκεκριμένος αρχιμαφιόζος είχε διαφύγει από την καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον συνεργάτη του Ογκουζχάν Χ. Οι δύο άνδρες είχαν ξεφύγει από καταδίωξη της αστυνομίας και είχαν εξαφανιστεί σε δάσος, στην περιοχή Τσεκμέκοϊ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ογκουζχάν Χ. συνελήφθη από την Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή διάβαση ενώ κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

Ο αρχηγός του εγκληματικού δικτύου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος ζει στην Ιταλία ως φυγάς είναι γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών μοτοσικλετιστών που ίδρυσε στην Κωνσταντινούπολη. Η εγκληματική οργάνωση όπως αναφέρει ακόμα η Milliyet είχε δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό