18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου και Μπότο τα είπαν με τον Πογέτ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
24.08.2022 | 16:22

Ο Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας στο ματς του Nations League κόντρα στο Κόσοβο | 5 Ιουνίου 2022
INTIME

Παρουσία του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, παρακολούθησε τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της συναντήθηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοζέ Μπότο και συζήτησε μαζί τους.

Η παρουσία του προπονητή της Εθνικής μας είδε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δουλεύουν στην τακτική του αγώνα με τον Ατρόμητο και παρακολούθησε και το οικογενειακό διπλό με το οποίο έκλεισε η σημερινή προπόνηση.

«Η Τετάρτη (24.08) ήταν μέρα προπονητικής κορύφωσης στη Νέα Μεσημβρία, με τους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης και απαιτήσεων, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (28.08, 21:45).

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στον τομέα της τακτικής με τον προπονητή, το άλλο περνούσε από ένα σιρκουί με εμπόδια. Στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό διπλό σε υψηλό τέμπο.

Οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Ίβαν Νάσμπεργκ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.Την Πέμπτη (25.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

*Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ κι ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωσταντινίδης, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ζοζέ Μπότο» αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου .

Ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την πορεία αποθεραπείας του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό