19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λιντς: Ο οπαδός της που έπεσε από το πάνω διάζωμα του «Στάμφορντ Μπριτζ» είχε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η «Daily Mail» αποκάλυψε ότι ο οπαδός της Λιντς που έπεσε από το πάνω διάζωμα του Στάμφορντ Μπριτζ το βράδυ της Τετάρτης είχε στο παρελθόν φυλακιστεί γρονθοκόπησε πρώην τερματοφύλακα της Αγγλίας το 2012!

Το βράδυ της Τετάρτης (28/2) η Τσέλσι φιλοξένησε τη Λιντς για τη φάση των «16» του FA Cup, με τον αγώνα να σημαδεύεται από ένα παρολίγο τραγικό περιστατικό.

Συγκεκριμένα το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με το γκολ του Τζόζεφ (8΄) προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στο κοινό των Παγωνιών, η οποία ωστόσο μέσα σε δευτερόλεπτα κατέληξε σε παγωμάρα. Ένας ενθουσιώδης οπαδός άλλωστε μάλλον έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το πάνω διάζωμα του γηπέδου, προτού προσγειωθεί στις εξέδρες από κάτω!

Ο Άαρον Κάουλι όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, είχε φυλακιστεί τέσσερις μήνες και του είχε επιβληθεί αποκλεισμός έξι ετών από το ποδόσφαιρο καθώς έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον τότε τερματοφύλακα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, κατά τη διάρκεια αγώνα το 2012. Την αποκάλυψη έκανε η «Daily Mail» και όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα η απαγόρευση του Κολεϊ άρθηκε το 2016 μετά την επιτυχή προσφυγή από πλευράς του.

TERKUAK 🧐

Suporter Leeds yang jatuh dari tribun itu bernama Aaron Cawley (33) yang 12 tahun lalu memukul kiper Sheffield Wednesday, Chris Kirkland.

Cawley kemudian dipenjara 4 bulan pasca kekerasan itu dan dilarang menonton sepak bola selama 6 tahun.pic.twitter.com/fzgiDRbb8u https://t.co/jONRqiOh36

— MEDIOCLUB (@medioclubID) March 1, 2024

Παρά τον αποκλεισμό του από τον σύλλογο, ο Κάουλι εντοπίστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες και σε αγώνα της Λιντς το 2016, να αγκαλιάζει τον αμυντικό Πόντους Γιάνσον αφού σημείωσε ένα γκολ ισοφάρισης εναντίον της Νόριτς.

Να αναφέρουμε φυσικά ότι ο Κάουλι είχε τις αισθήσεις του όταν αποχώρησε από το γήπεδο με προορισμό το νοσοκομείο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό