26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Λιντς: Νικήθηκε από τον κορωνοϊό ο Νόρμαν Χάντερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο θρύλος της Λιντς, Νόρμαν Χάντερ.

Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο ο παλαίμαχος άσος της αγγλικής ομάδας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, με τη Λιντς να ανακοινώνει:

«Αφήνει ένα τεράστιο κενό στην οικογένεια της Λιντς , η κληρονομιά του δεν θα ξεχαστεί ποτέ και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Νόρμαν σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή».

Ο Χάντερ φόρεσε την φανέλα του συλλόγου για 14 χρόνια και στο διάστημα αυτό έπαιξε σε 726 ματς, ενώ στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Αγγλίας το 1966.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, αφού διαγνώστηκε με την Co-19 και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά.

Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1943 και σε ηλικία 15 ετών εγκατέλειψε το σχολείο για να γίνει ηλεκτρολόγος . Έκανε το ντεμπούτο του με την Λιντς εναντίον της Σουόνσι μόλις στα 17 του χρόνια, στις 8 Σεπτεμβρίου 1962.

Δέκα χρόνια μετά κατέκτησε με την Λιντς το Κύπελλο Αγγλίας και το League Cup , καθώς και τους τίτλους στην Division 1, το 1969 και το 1974.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό