25.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λινού: Παραιτήθηκε από τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραιτήθηκε από τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού, όπως είπε η ίδια στον Real fm. «Να επισημάνω ότι δεν είμαι πλέον τομεάρχης Παιδείας, συνεχίζω βέβαια να ασχολούμαι με τα θέματα παιδείας και με πολλά άλλα, αλλά έχω παραιτηθεί από τομεάρχης. Παραιτήθηκα πριν από παραπάνω από 3 εβδομάδες» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε κάποιος λόγος, απλά θέλω να ασχοληθώ με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και χρονικά δεν έβγαινε» πρόσθεσε. Ερωτηθείσα αν σχετίζεται με την θέση της για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια απάντησε πως δεν πρέπει να συσχετιστεί.

Τι πρέπει να γίνει για να περιοριστεί ο κορωνοϊός

Η κ. Λινού τονίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει κίνητρα, ενημέρωση, να γίνουν καμπάνιες για τον περιορισμό της έξαρσης του κορωνοϊού.

«Περνάμε έξαρση σοβαρή. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι πενιχρά. Έπρεπε άμεσα να ληφθούν έντονα μέτρα προστασίας, δεν ελήφθηκαν. Θα έκανα κάτι που θα ακουστεί περίεργο, θα έβαζα σε κάθε ΜΜΜ, ένα κουτάκι με δωρεάν μάσκες. Γιατί η μεγάλη διασπορά θα γίνει από τα σχολεία και τα Μέσα Μεταφοράς και θα πληγούν περισσότερο η εργατική τάξη, οι φτωχότεροι άνθρωποι. Υπάρχει φάρμακο δεν έχουν ενημερωθεί οι γιατροί να το συνταγογραφήσουν και υπάρχει και το εμβόλιο» είπε.

Τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια

Σύμφωνα με την κ. Λινού το θέμα της τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια «είναι ένα θεμα νομικό και πολιτικό και οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ελευθερία να αποφασίζουν. Δεν υπάρχει λόγος (να μην συναινέσω). Η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια μέσω παρένθετης μητέρας πρέπει να εξεταστεί από ειδική επιτροπή ηθικής και δεοντολογίας και να δουν αν κάποιων ανθρώπων, των γυναικών, θίγονται τα δικαιώματα» ανέφερε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό