18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λιβάι Γκαρσία: Οι γκολάρες που έχει πετύχει στη Ριζούπολη (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ έχει πετύχει συνολικά 22 γκολ. Μερικά εξ αυτών φανταστικά. Την Πέμπτη για το Κύπελλο με την Κηφισιά πέτυχε ένα απίθανο γκολ, ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΚ. Γενικά, το γήπεδο της Ριζούπολης φαίνεται ότι εμπνέει ιδιαίτερα τον άσο της Ένωσης, καθώς και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει πετύχει υπέροχα τέρματα.

Την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος (13/12/20) ο Γκαρσία σε ένα ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη πέτυχε ένα μοναδικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κάνοντας το 1-2 στο 19ο λεπτό. Το τελικό σκορ ήταν 3-4 υπέρ της ΑΕΚ…

 

Την σεζόν 2021-22 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος μόλις στο 2ο λεπτό και μετά από κόρνερ της ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία πήδηξε στο… Θεό και υπό πίεση, χωρίς καλή στάση σώματος πέτυχε ένα πολύ δύσκολο γκολ κάνοντας το 0-1. Τελικό σκορ τότε (6/11/21) Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 1-1.

 

Και η τελευταία γκολάρα του Λιβάι στο γήπεδο της Ριζούπολης ήταν την προηγούμενη Πέμπτη. Ήταν αυτός που για το Κύπελλο κόντρα στην Κηφισιά άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ με ένα απίθανο βολέ από πολύ πλάγια θέση και δεξιά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό