22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα ταξί – Στο νοσοκομείο δύο οδηγοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Χαλκίδα όταν ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ έπεσε πάνω στην πιάτσα των ταξί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας evima.gr, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ένα αστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα ταξί και να τραυματιστούν οι οδηγοί που ήταν μέσα. Το λεωφορείο οδηγούσε μια γυναίκα και είχε ξεκινήσει από την αφετηρία του στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αιτία του τροχαίου και γιατί η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βγήκε εκτός της πορείας της.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν την μπροστινή πλευρά του αστικού λεωφορείου να είναι κατεστραμμένη με το παρμπρίζ να έχει γίνει θρύψαλα. Τα σταθμευμένα ταξί συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στις πόρτες αλλά και τα σασί των οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όπως και ασθενοφόρα προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Από την σύγκρουση προέκυψαν δύο τραυματίες με έναν από αυτούς να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως ευτυχώς η γυναίκα που οδηγούσε το λεωφορείο δεν τραυματίστηκε από την σύγκρουση.

Τα αιτία του τροχαίου διερευνά η τροχαία Χαλκίδας, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό