24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λεμπρόν και Λίβερπουλ παραδίδουν από κοινού μαθήματα στυλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα της Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα κολεξιόν  της και είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Λεμπρόν Τζέιμς με άρωμα μπάσκετ σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική ομάδα οδηγούν στην απόλυτη επιτυχία, που δημοσιεύτηκε απ’ τον προσωπικό λογαριασμό της στο Ίνσταγκραμ.

Οι νέες εμφανίσεις της Λίβερπουλ είναι το κάτι άλλο. Ο Λεμπρόν Τζέιμς, φιγουράρει στην φωτογράφηση των «κόκκινων» συνδυάζοντας την μπασκετική με την ποδοσφαιρική εμφάνιση με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό. Ο σταρ του NBA δεν έχει κρατήσει κρυφά τα αισθήματά του για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, δηλώνοντας φανατικός οπαδός της. Μπορεί να μην ταξιδεύει πολύ συχνά στην Ευρώπη για να την παρακολουθήσει από κοντά, αλλά οι «κόκκινοι» γνωρίζουν την μεγάλη του αγάπη προς αυτούς.

Η ομάδα του Λιμανιού, λοιπόν, συνδύασε την αγάπη του «μεγάλου» μπασκετμπολίστα για αυτούς, βάζοντάς τον να παρουσιάσει την νέα καμπάνια ρούχων της ομάδας. Συχνά πυκνά, οι βρετανοί, δεν ξεχνούν να ανανεώνουν την κολεξιόν τους με νέους μοντέρνους ρουχισμούς που κάνουν όπως συνηθίζεται… πάταγο μιας και μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες του πλανήτη, με τα ρούχα τους να ταξιδεύουν αναλόγως.

Δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καμπάνια, με τους οπαδούς και όχι μόνο να παίρνουν φωτιά στα σχόλια. Τον Λεμπρόν, πλαισιώνουν οι αστέρες των «reds» με τον Βαν Ντάικ,  τον Άλισον, Γκόμες, Ρόμπερτσον και Γκράβενμπερτς να ποζάρουν σε διαφορετικές αποχρώσεις των ρούχων.

 

  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό