20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ δεν έχουν ξοφλήσει ακόμα και γράφουν ιστορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Βρισκόμαστε στο 2024, κάτι που σημαίνει ότι ο καιρός περνάει και τα καλύτερα χρόνια πολλών παικτών του NBA, βρίσκονται πλέον πίσω τους.

Αυτό θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος για τους βετεράνους πλέον Λεμπρόν Τζέιμς, Στέφεν Κάρι και Κέβιν Ντουράντ. Πλην όμως και οι τρεις καταγράφουν νούμερα που είναι ασυνήθιστα για την ηλικία τους και τα οποία κάνουν τον κόσμο να αναθεωρήσει σε περίπτωση που τους θεωρήσει… τελειωμένους.

Οι τρεις, πολύπειροι πλέον, σούπερσταρ συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο ύψιστο επίπεδο τον κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου και αυτό το μαρτυρούν οι ιστορικοί μέσοι όροι τους, που τους χαρίζουν μια ξεχωριστή θέση στα all-time στατιστικά του NBA.

Διανύοντας το 36ο έτος της ηλικίας του (τα κλείνει τον ερχόμενο Μάρτιο), ο Στέφεν Κάρι μετράει 28 πόντους κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν, αριθμό που δεν έχουμε ξαναδεί από παίκτη που διανύει την 15η πλέον χρονιά στην καριέρα του.

Την ίδια στιγμή, ο 35χρονος Κέβιν Ντουράντ μετράει μόλις 0.2 πόντους παραπάνω από τον άλλοτε συμπαίκτη του και συγκεκριμένα 28.2, αριθμός που επίσης δεν έχουμε ξαναδεί από παίκτη που βρίσκεται στην 16η σεζόν της καριέρας του.

Τον… βροντερό επίλογο, βάζει ο 39χρονος πλέον Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος σαν μια κατηγορία μόνος του αριθμεί 24.8 πόντους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, νούμερο που δεν θα βρείτε ανάλογο αν ψάξετε την 21η σεζόν όλων των παικτών στην ιστορία του NBA, ή τουλάχιστον όσων φτάσανε να αγωνίζονται για τουλάχιστον 21 χρόνια…

Και οι τρεις σταρ, μετρούν αριθμούς που δεν έχουμε ξαναδεί σε παρόμοια χρονικά πλαίσια όσον αφορά την ηλικία τους και κυρίως τις σεζόν που διανύουν, ενώ την ίδια στιγμή δεν λένε να το βάλουν κάτω όσον αφορά το θέμα του πρωταθλητισμού και διεκδίκησης της ομαδικής διάκρισης.

Οι Γουόριορς του Κάρι παλεύουν να μείνουν και να ανέβουν μέσα στην δεκάδα της Δυτικής Περιφέρειας θέλοντας να κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους για τα φετινά Playoffs.

Οι Σανς του Ντουράντ βρίσκονται εντός εξάδας της Δύσης δείχνοντας πως θα είναι αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος ενόψει της postseason, ενώ οι Λέικερς του Λεμπρόν «τρέχουν» επίσης για ένα καλύτερο πλασάρισμα από την τρέχουσα 9η θέση, για τα Playoffs.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό