16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λειτουργεί το πρωινό σεξ σαν ελιξίριο στον οργανισμό; Επιστήμονες απαντούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Αξίζει να μπαίνει το ξυπνητήρι νωρίτερα για να ξεκινήσει η μέρα με σεξ;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ναι, καθώς η καλύτερη ώρα για ερωτικές περιπτύξεις σύμφωνα με την συγκεκριμένη μελέτη είναι γύρω στις 07.30 το πρωί, ή περίπου μισή ώρα αφότου έχετε ξυπνήσει, καθώς η σεξουαλική δραστηριότητα νωρίς το πρωί φαίνεται ότι πέραν της απόλαυσης, δρα ευεργετικά στο σώμα για όλο το υπόλοιπο της μέρας, κάτι σαν σούπερ πολυβιταμίνη δηλαδή!

Η δράση τους, λένε οι επιστήμονες σύμφωνα με το News4hleth, είναι σαν ένα παντοδύναμο ελιξίριο χαράς, που φτιάχνει την διάθεση μας, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση σε φυσιολογικές τιμές και εξοστρακίζει το άγχος. Και επιπλέον, η αίσθηση ευεξίας που προκαλούν, διατηρείται για αρκετές ώρες μέσα στην μέρα. Και το σεξ, είναι η κατεξοχήν δραστηριότητα που προκαλεί μεγάλη έκκριση ενδορφινών, άσε που είναι και πιο ενδιαφέρουσα από το πρωινό τρέξιμο!

Έρευνα σε 1.000 άτομα

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.000 άτομα που κατέγραφαν τις καθημερινές τους δραστηριότητες τους, προσδιορίζοντας τις ώρες που ταίριαζαν καλύτερα σε κάθε δραστηριότητα, επιτρέποντας στους μελετητές να δημιουργήσουν ένα ημερήσιο χρονοδιάγραμμα για το ποια ώρα της ημέρας είναι καταλληλότερη για να κάνουμε κάτι… συμπεριλαμβανομένου, και σεξ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό