18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λειτουργία παύσης στις ειδοποιήσεις στο smartphone όταν χρησιμοποιείς τη web έκδοση

Ειδήσεις Ελλάδα

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει γνωστό πως σύντομα θα δούμε μεγάλο επανασχεδιασμό της υπηρεσίας Gmail στους web browsers, αλλά μαζί με αυτόν αναμένεται ότι θα έρθουν και κάποιες πολύ χρήσιμες λειτουργίες. Μία από αυτές θα είναι η δυνατότητα να απενεργοποιείς τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις από το Gmail στο smartphone όταν έχεις ανοικτή την υπηρεσία στον υπολογιστή σου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5Google, σε έναν λογαριασμό τους εμφανίστηκε pop-up μήνυμα για προσωρινή παύση των ειδοποιήσεων στο smartphone. Ο χρήστης θα πρέπει να δώσει άδεια στον web browser να εντοπίζει εάν είναι ενεργός ή εάν λείπει και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, λειτουργεί σωστά.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσεις την επιλογή χειροκίνητα, αλλά σε περίπτωση που σας εμφανιστεί το μήνυμα και προχωρήσετε σε ενεργοποίηση, τότε αν αλλάξετε γνώμη μπορείτε να την απενεργοποιήσετε μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του Chrome browser (Settings -> Security and Privacy -> Site Settings -> Additional Permissions -> Your Device Use).

Είναι προφανές ότι η Google λανσάρει σταδιακά τη νέα λειτουργία, γι’ αυτό θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικές ημέρες ή εβδομάδες για να την δούμε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό