23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λαμία – Ατρόμητος: Με «μαγικό» Αγκιμπού Καμαρά οι Περιστεριώτες επικράτησαν αρκετά εύκολα με 2-0 (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα του Περιστερίου έχοντας τον Αγκιμπού Καμαρά σε μεγάλα επιθετικά κέφια έβαλε 2 γκολ στο α’ μέρος και μετά κράτησε το υπέρ της σκορ.

Ένας Ατρόμητος με πιο καλή εικόνα από τη Λαμία επεβλήθη με σκορ 2-0 εκτός έδρας στο φιλικό των 2 ομάδων. Στη φάση του 0-1 ο Γιουμπιτάνα σκόραρε στο 10′ μετά από εξαιρετική πάσα του Αγκιμπού Καμαρά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αγκιμπού ‘άδειασε’ τον προσωπικό του αντίπαλο και μετά από φάση διαρκείας σκόραρε ο Αντζιέλσκι. Το α’ μέρος έκλεισε με το 0-2 του Ατρόμητου.

Στην επανάληψη πέραν της έντασης που υπήρξε μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων μετά από ένα μαρκάρισμα του Αγκιμπού ο Σλίβκα η Λαμία ήταν πιο κινητική. Και πάλι όμως δεν απείλησε σε ιδανικό βαθμό για να μειώσει έστω το σκορ.

Αυτά όμως έως το 55′ όπου ο Ακούνια είχε δοκάρι. Ένα δοκάρι από πολύ καλό φάουλ του παίκτη της Λαμίας σε μία στιγμή όπου θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα.

Από το 60′ και μετά η Λαμία είχε κάποιες φάσεις όπως ένα σουτ του Σλίβκα αλλά όχι αποτελεσματικότητα. Δεν βρήκε δηλαδή στόχο για να μειώσει στο σκορ στο ματς.

Στο 73′ ένα σουτ του Φριντζόνσον αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 77′ ένα φάουλ του Καρλίτος απομακρύνθηκε σε κόρνερ. Στο 85′ ο Βέργος βγήκε ωραία απέναντι στον Νάγκι αλλά ο πορτιέρε της Λαμίας τον πρόλαβε. Μία φάση μετά η Λαμία πήγε να σκοράρει αλλά πήρε κόρνερ. Καλό σουτ είχε και ο Μούλα λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

ΛΑΜΙΑ: Νάγκι, Νούνιες, Κορνέζος, Μαρτίνες, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Καρλίτος, Σιμόν, Σλίβκα, Λονγκό και Ακούνια.

Έπαιξαν και οι: Μούλα, Τσούκαλος, Πάβλοβετς, Μάλτσι, Στάνκο και Τσιλούλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Αγκ. Καμαρά, Ανγκιέλσκι, Γιουπιτάνα και Ντιρκς.

Έπαιξαν και οι: Βέργος και Κοέν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό