23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λαζόπουλος «καρφώνει» Τσακαλώτο – «Σιγά που θα φύγει και θα κλάψει η Αριστερά!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μέσα από podcast, ο κ. Λαζόπουλος κατακεραυνώνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «σιγά που θα φύγει ο Τσακαλώτος και θα κλάψουν, όλος ο κόσμος της Αριστεράς. Θα χάσουν το σακίδιο και θα τους πονέσει».

«Φοβερό έργο έκανε ο Τσακαλώτος, έδωσε το οικονομικό μαξιλάρι στον Μητσοτάκη, τόσα δισ. και δεν έδωσε μία ρημάδα σύνταξη στους ανθρώπους που ήδη φοροκυνηγούσε», πρόσθεσε.

Όλα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

«Μπουρλότο, στον ΣΥΡΙΖΑ, μπουρλότο! Επιτρέπεται να κάνεις διαγραφές από την Αμερική; Δεν ήξεραν οι άνθρωποι τι ώρα ήταν και τους έρχονταν ειδήσεις άσχετη ώρα. Μπουρλότο. Όλα αυτά τα φοβερά κεφάλια του ΣΥΡΙΖΑ, τι θα γίνει πια; Όλα αυτά τα αριστερά κεφάλια που έχουν μέσα αυτή την ιδεολογία, την έχουν φτιάξει, την έχουν καλουπώσει, έχουν τόσα πολλά να πουν, ρε μπουρλότο! Σιγά το κόμμα, ένα απόκομμα, το οποίο έγινε κόμμα και… σιγά που θα φύγει ο Τσακαλώτος και θα κλάψουν, όλος ο κόσμος της Αριστεράς

Θα χάσουν το σακίδιο και θα τους πονέσει. Φοβερό έργο έκανε ο Τσακαλώτος, έδωσε το οικονομικό μαξιλάρι στον Μητσοτάκη, τόσα δισ. και δεν έδωσε μία ρημάδα σύνταξη στους ανθρώπους που ήδη φοροκυνηγούσε. Ωραίος αριστερός, τι να σου πω… Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν 3%. Μέσα σε αυτό, ήταν η Ομπρέλα 1% από το 3%. Και το υπόλοιπο 30%-33% που κάποια στιγμή προστέθηκε, ήταν ένα κοινωνικό ρεύμα, ένα κίνημα το οποίο ήθελε αλαλαγή ζωής και προσετέθη εκείνη τη στιγμή. Μετά, όμως, στη δεύτερη μετανάστευση, που έφυγαν ομαδικά όλα τα μυαλά της Ελλάδας απομείναμε όλοι υπόλοιποι, εμείς, οι έτοιμοι να κοιμηθούμε, ή να αποκοιμηθούμε μέχρι να μας ξυπνήσει το φως της επόμενης γενιάς. Ο Κασσελάκης λοιπόν δεν ανήκει σε αυτό το 3% του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκει στο 30% στο εν δυνάμει ποσοστό του κοινωνικού ρεύματος που προσετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σφίγγουν τον κλοιό γιατί θέλουν το κόμμα να το κάνουν 3%.

Ο Κασσελάκης παλεύει αποτυχημένα μέχρι τώρα να διασώσει αυτό το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα που είχε προστεθεί κάποτε. Διαγραφή με τα 1.000, χωρίς πολλά πολλά λόγια, απλά. Δεν θες, όπως λέει και μία ψυχή, “στην ευχή της Παναγίας και στο διάολο”. Μαζί δηλαδή, πηγαίνεις στην ευχή της Παναγίας και εκεί δεξιά είναι και ο διάολος, κάνεις στροφή και έφυγες. Να σταματήσουν οι μοιρολογίστρες να κλαίνε εκεί πέρα. Γιατί χάσαμε και πώς χάσαμε. Να σταματήσει αυτό το αριστερό μοιρολόι, να πάνε να κλάψουν στα σπίτια τους και αν ο Κασσελάκης είναι μία φλούδα θα τον ξεράσει μία μέρα και αυτόν η ιστορία, όσο πιο σύντομα μπορεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό